Tagrender

Vi ville ikke være et seriøst blikkenslagerfirma, hvis vi ikke også tog os af vedligeholdelse.
Hvis du har nogle fyldte eller beskadigede tagrender, vil vi hjertens gerne hjælpe dig med rensning eller vedligeholdelse.

Smarte tagrender i zink og kobber

Når det gælder tagrender, har plastik de sidste mange år været et af de foretrukne materialer – især fordi de er billige. Heldigvis er efterspørgslen på tagrender i zink og kobber i dag stærkt stigende, hvilket har betydet, at plastiktagrender i dag ikke længere er det foretrukne materiale. Her hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen er vi naturligvis glade for den udvikling, da vi mener, at tagrender skal udføres i kobber eller zink.

Hvis du overvejer at skifte til zink- eller kobbertagrender, er du velkommen til at kontakte os på spblik@spblik.dk, eller på telefon-nummer 86 22 26 00. Vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have angående pris, levetid, anbefalinger og hvad du ellers er i tvivl om.

Tagrender i Viborg, Horsens og Århus eller….

Hvis du befinder dig i en af ovenstående byer eller bare et sted i Østjylland, har vi mulighed for at hjælpe dig med dine tagrender – uanset om de skal renses eller skiftes ud.