Facadearbejde

Har du brug for erfarne hænder til at renovere eller udføre facadearbejde – enten til din private bolig eller virksomheden?
Her hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen har vi mange års erfaring med alle former for facadearbejde.

Som gode eksempler på solidt og veludført facadearbejde henvises til vores Referenceside, hvor især projekterne REMA 1000, Vestre Landsret, Arla Domicil og Svane Kollegiet er værd at besøge. Alle eksempler på, hvad vores dygtige medarbejder kan og hvordan godt håndværk er med til at skabe værdi og give disse bygninger en særlig karakter. Veludført facadearbejde er alle pengene værd.

Facadearbejde i Viborg, Horsens og Århus

Vi har gennem mange år udført facadearbejde i Århus, Horsens og Viborg, samt opland. Hvis du er så heldig at befinde dig i en af de 3 byer, skal du bare ringe til os, hvis du ønsker et knaldgodt resultat.

Selv hvis du ikke befinder dig i en af 3 ovenstående byer, kan vi muligvis stadig hjælpe dig med noget facadearbejde – så længe du altså bor i nærheden af de omtalte områder. Det hænder at vi hjælper til i de forskellige regioner, så ring gerne til os på 86 22 26 00, så giver vi svar på spørgsmålet, efterfulgt af et godt tilbud.

facadearbejde