Skiferarbejde

Leder du efter en pålidelig virksomhed til noget skiferarbejde?
En af grundene til at der stadig anvendes skifer til facader og tage er, at skifer er et smukt materiale. Skiferbelægning kan nemt forvandle et kedeligt tag, til områdets pæneste og mest indbydende. Derudover er skifer samtidig slidstærkt og har en lang levetid – selv under danske vejrforhold..

Reparation eller et helt nyt skifertag

Hvis du i forvejen har et skifertag eller en facade med skifer, behøver vi ikke fortælle dig om de gode kvaliteter ved skifer. Men selvom materialet er af høj kvalitet, vil det med tiden kræve reparationer – ligesom alt andet bygningsværk.

Vi har mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af skiferarbejde. Virksomheden har hjulpet utallige bygherrer og privatpersoner med at vedligeholde skifertage både i forbindelse med almindeligt tageftersyn og med mere omfattende reparationer efter stormvejr eller lignende.

Skiferarbejde i Århus, Horsens og Viborg eller….

Vores dygtige medarbejdere kan nemt og hurtigt komme ud og hjælpe dig med opgaven, hvis du bor i Århus, Viborg eller Horsens – ja, kort sagt overalt, hvor det giver mening i forhold til opgavens størrelse.
Ring til os i dag på 86 22 26 00, så finder vi sammen en dato og et tidspunkt, som passer dig bedst.