Tagarbejde

Har du brug for veludført tagarbejde til din private bolig eller virksomheden?
I så fald er du kommet til det rette sted.
Vi har mange års erfaring med tagarbejde til private og erhverv. Gennem de mange år i faget har vi opbygget en ekspertise som betyder, at vi er blandt de bedste i branchen, når det kommer til tagarbejde og tagbebeklædning. Det er din garanti for, at slutresultatet altid er af høj kvalitet.
Tagarbejde kan udføres med mange forskellige materialer, men vi arbejder typisk med tre materialer – zink, kobber eller skifer.

Tagbeklædning i zink, kobber eller skifer

Her i virksomheden løser vi ofte tagbelægningsopgaver med anvendelse af zink, kobber eller skifer. Alle materialer der holder godt til al slags vejr, uanset om der er tale om en iskold dansk vinter, eller en brandvarm dag i august. Som udsøgte eksempler på veludført skiferarbejde i stor skala, så klik ind på vores Reference side og se nærmere på projekt Broager Kirke og Vestre Sottrup Kirke.

Vi tilbyder naturligvis også tagarbejde udført i andre materialer, hvis du foretrækker det. Der findes mange nye materialer til tagbeklædning, så lad os få en snak om netop dine ønsker.

Tagarbejde og tagbeklædning i Århus, Horsens og Viborg eller….

Vi har mange tilfredse kunder og med vores udgangspunkt i Århus, kan vi hurtigt køre ud til dig.
Bor du ikke i Viborg, Århus eller Horsens, er du naturligvis stadig velkommen til at ringe til os på 86 22 26 00 – vi udfører naturligvis tagarbejde overalt, hvor opgavens størrelser tillader det.